Torshovdalen

Antall boliger

4 stk to-roms leiligheter

Adresse

Hans Nielsen Hauges Gate 39, 0481 Oslo

Torshovdalen Sameie er et fantastisk boligprosjekt som ble ferdigstilt i 2013 og som består av 2-, 3- og 4-roms leiligheter hovedsakelig. Som det fremgår av navnet har sameiet en meget fin beliggenhet i et rolig, avskjermet og svært barnevennlig tur- og uteområde inntil Torshovdalen.

Området har en rekke butikker og shoppingsenter, kaffebar, frisør, Rema 1000, apotek og fastlegesenter. Barnehage beliggende på eiendommen (prioritet for beboere i sameiet). Sandaker senter og Storo-senteret like i nærheten. “Åpent bakeri” holder til et par kvartaler nedenfor. Kort vei til Vogts gate med variert utvalg av forretninger, kafeer, restauranter, teater, kulturhus og andre servicetilbud. Gangavstand til BI i Nydalen. Torshovdalen, Torshovparken, og Akerselva med flotte rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Umiddelbar nærhet til alt av offentlig kommunikasjoner; Sinsen T-banestasjon med Ringen (begge retninger), busstopp Torshovtoppen, trikkestopp Sinsenkrysset, busstopp Sinsen T-bane, buss nr. 31 (døgnrute , 33, 363, Flybussekspressen etc.), tog Grefsen stasjon (ca. 250 meter). Boligen er likevel godt skjermet for støy (ligger ikke vendt mot vei/bane tog).No items found.

Våre kontorer

Aker Brygge, Oslo

Adresse

Grundingen 3
0250 Oslo
Norway

Organisasjonsnummer

816 855 152

Kontakt oss

Thank you!
Your submission has been received!
Oops! Something went wrong. Please try again.

Flere av våre boliger