Lillo Nydalen

Antall boliger

4 stk to-roms leiligheter

Adresse

Fernanda Nissens Gate 3B, 0484 Oslo

I Fernanda Nissens gate 3, rett syd for Nydalen finner du Lillo Nydalen. Prosjektet er utviklet av Ticon Nydalen AS, og består av tre boligbygg beliggende rundt et grønt gårdsrom som er beboernes egen park.

I Nydalen bor og jobber mer enn 20.000 mennesker. Området er preget av moderne bygninger i spedd gamle historiske industribygg, som har blitt modernisert. Et bredt utvalg av butikker, caféer, restauranter, teater og kjøpesenter finnes i området. I tillegg er det meget god tilgang til kollektivtrafikk.Nydalen har gjennom de 20 siste årene forandret seg totalt.

Fra sin gamle historie etter industrieventyrene, har en ny æra vokst frem med moderne bygg hvor flere ledende bedrifter og skoler, blant annet Handelshøyskolen BI og nybygde Nydalen videregående skole, har etablert seg i området. Miljøet er i dag preget av et ungt og dynamisk mangfold hvor studentmiljøet har et stort fokus. Dette ser vi igjen på hvilke tilbud som finnes i området. Nye boligprosjekter, hoteller, butikker, kjøpesenter, spisesteder, treningssentre og mange kultur- og aktivitetstilbud er med på å skape en helt spesiell atmosfære med et urbant preg.

No items found.

Våre kontorer

Aker Brygge, Oslo

Adresse

Grundingen 3
0250 Oslo
Norway

Organisasjonsnummer

816 855 152

Kontakt oss

Thank you!
Your submission has been received!
Oops! Something went wrong. Please try again.

Flere av våre boliger